El blog del dibuixant Jordi Balasch

Arxiu

Cercar en aquest blog

Visualitzacions de la setmana

Stats

Stats
Publicat 29 de juliol 2024

Puigdemont anuncia que tornarà a Catalunya per al debat d'investidura

 

Puigdemont anuncia que tornarà a Catalunya per al debat d'investidura

L'expresident de la Generalitat ratifica el seu retorn, critica la passivitat del Govern respecte als jutges que rebutgen aplicar la llei d'amnistia i exigeix ​​que evitin la detenció perquè considera que seria "arbitrària".

Carles Puigdemont ha anunciat aquest dissabte que tornarà a Catalunya "malgrat qui li pesi" per al debat d'investidura. " Estaré allà i només un cop d'Estat m'ho podrà impedir ", ha afirmat amb contundència. Ho ha comunicat en un acte organitzat al municipi dels Banys i Palaldà (Catalunya Nord), per commemorar el quart aniversari de la fundació de Junts per Catalunya .


El líder independentista ha assegurat que “ l'exili ha d'acabar ”, atès que és una “voluntat democràtica que cap jutge pot parar”. "El Tribunal Suprem es nega a aplicar una llei aprovada per un parlament escollit democràticament", ha dit, i ha criticat la passivitat del Govern davant dels jutges que rebutgen aplicar la llei d'amnistia. Segons Puigdemont, Sánchez només es pronuncia per defensar la seva dona, Begoña Gómez , mentre el Poder Judicial espanyol posa un límit a l'Estat de dret, "la unitat de la pàtria".





Puigdemont anuncia que tornarà a Catalunya per al debat d'investidura